на головну

 

Школа-семінар і конкурс молодих вчених у галузі статистичної фізики і теорії конденсованої речовини - 2007

З 31 травня по 1 червня 2007 року в Інституті фізики конденсованих систем НАН України відбуватиметься школа-семінар для молодих науковців, в рамках якої провідні науковці України прочитають лекції в галузі статистичної фізики та теорії конденсованої речовини. Запрошуємо всіх зацікавлених молодих науковців віком до 35 років, студентів, аспірантів взяти участь у роботі школи-семінару. Ви матимете змогу представити результати своїх досліджень, обговорити їх та налагодити зв’язки з колегами по фаху з різних регіонів України. Для участі необхідно зареєструватися та надіслати тези. А кращі виступи, зокрема за цікаве і оригінальне представлення результатів та їх актуальність, будуть відзначені.
В рамках школи-семінару буде проходити Щорічний конкурс на здобуття індивідуальних премій для молодих науковців у галузі статистичної фізики і теорії конденсованої речовини. Започаткований в 2001 році, конкурс приурочується річниці створення першого наукового відділу Інституту - відділу статистичної теорії конденсованих систем - у травні 1969 року. Традиційно школа-семінар проводиться Радою молодих вчених та дирекцією Інституту фізики конденсованих систем НАН України і організовується за підтримки Відділення фізики і астрономії НАН України та Секції фізики і астрономії Західно-українського наукового центру МОН і НАН України.
Список документів, необхідних для оформлення заявки на конкурс або на участь в роботі школи-семінару, можна знайти в положенні про школу-семінар. Робоча мова семінару – українська.

Просимо зареєструватися до 1-го травня 2007 року.

Адреса для контактів

Рада молодих вчених ІФКС НАН України
вул. Свєнціцького, 1
79011 Львів, Україна
Тел: +38 0322 761978
Факс: +38 0322 761158
Електронна пошта: cys@icmp.lviv.ua
Веб-сторінка: http://www.icmp.lviv.ua/konkurs/