Дирекція та Рада молодих вчених ІФКС оголошують X Всеукраїнську школу-семінар і Конкурс молодих вчених зі статистичної фізики та теорії конденсованої речовини

В програмі:

  • Запрошені лекції провідних науковців у галузі статистичної фізики та теорії конденсованої речовини
  • Короткі повідомлення молодих дослідників
  • Доповіді учасників конкурсу

Метою конференційного заходу є надання трибуни молодим науковцям для представлення результатів своїх досліджень, обговорення їх і налагодження зв’язків з колегами по фаху з різних регіонів України. До участі в роботі школи-семінару запрошуються молоді науковці віком до 35 років, студенти, аспіранти. За матеріалами роботи Школи-семінару видається збірка тез доповідей. Учасники Школи-семінару матимуть нагоду почути цікаві лекції провідних українських вчених з актуальних питань теоретичної фізики і теорії конденсованого стану.

У рамках Школи-семінару буде проходити Конкурс молодих вчених на визначення кращих наукових робіт та здобуття індивідуальних премій. Критеріями оцінки робіт є цікаве і оригінальне представлення результатів, їх актуальність та наукова значимість.

За бажанням учасників, їм буде надано можливість додатково проілюструвати свою доповідь з допомогою постера.

Окрім наукових лекцій та доповідей учасники Школи-семінару матимуть чудову нагоду відчути дух старовинного міста Лева під час цікавої екскурсії містом та дружньої вечірки, організованих молодими науковцями Інституту.

В рамках спонсорської підтримки будуть розглянуті заявки на часткову компенсацію дорожніх витрат іногороднім учасникам.

Список документів, необхідних для участі у роботі Школи-семінару та/чи Конкурсу молодих вчених можна знайти в Положенні.

Робоча мова семінару – українська.


Ключові дати:
Реєстрація - до 30-го квітня.
Подання тез - до 10-го травня.

Підтримка: