Мови

  • English
  • Українська

Пошук

Синдикація

RSS-матеріал

Структура / Рада молодих вчених / Рада молодих вчених ІФКС НАН України

Рада молодих вчених ІФКС НАН України


Шановні колеги і гості, на цій сторінці ви знайдете інформацію про діяльність молодої згуртованої команди фізиків-теоретиків Інституту фізики конденсованих систем НАН України.

Рада молодих вчених ІФКС НАН України створена у 2000 році. До її складу входять молоді науковці інституту віком до 35 років. Наш Інститут є одним з наймолодших закладів в структурі Академії наук України з огляду на середній вік науковців. Ця передумова сприяла утворенню Ради для координації зусиль молодих науковців у творчому пошуку свого місця в сучасній теоретичній фізиці шляхом активної співпраці, обміну досвідом на спільних засіданнях, наукових конференціях та дружніх зустрічах.

Кожен член Ради має можливість проявити себе як науковець, апробувати свій організаторський талант, проявити творчі здібності, беручи активну участь у цікавому та насиченому житті нашого Інституту.

Рада молодих вчених ІФКС НАН України є відкритою до співпраці з молодими вченими інших наукових та освітніх закладів України з метою обміну досвідом та інформацією, запровадження нових знайомств, зародження цікавих ідей та примноження наукових здобутків української та світової науки.