Мови

  • English
  • Українська

Пошук

Синдикація

RSS-матеріал

Навчання / Аспірантура / Проект DocHub і освітньо-наукова програма Інституту фізики конденсованих систем НАН України по підготовці докторів філософії (PhD) за спеціальністю 104 Фізика та астрономія

Проект DocHub і освітньо-наукова програма Інституту фізики конденсованих систем НАН України по підготовці докторів філософії (PhD) за спеціальністю 104 Фізика та астрономія


1. Освітня складова програми
2. Наукова складова програми
3. Атестація аспірантів
4. Презентація

В рамках проекту Doc-Hub розроблено два нові курси для аспірантів:
1. Комп’ютерне моделювання біофізичних та біохімічних процесів (А. Баумкетнер)
2. Моделювання методами першопринципної молекулярної динаміки (Т. Брик)

Обидва розроблені курси були затверджені Вченою радою ІФКС 31 травня 2017 та включені в аспірантську програму курсів.

Пілотне викладання розроблених курсів:
* осінні семестри 2018 і 2020 року - Моделювання методами першопринципної молекулярної динаміки. 4 аспіранти(2018) отримали зарахування кредитів.
* осінній семестр 2019 року - Комп’ютерне моделювання біофізичних та біохімічних процесів. 5 аспірантів отримали зарахування кредитів.

ІФКС НАН України використовує обрахунковий кластер для практичних та лабораторних занять в розроблених курсах по комп’ютерному моделюванню.

Наукові статті, опубліковані в рамках проекту Doc-Hub (наявний Acknowledgment):

13 березня 2020 р. в ІФКС НАН України в рамках проекту Doc-Hub був проведений семінар "Актуальні питання підготовки докторів філософії в академічних установах України".

ІФКС НАН України заключив договори про співпрацю, мобільність аспірантів та взаємне зарахування кредитів з іншими партнерами проєкту Doc-Hub, зокрема, Національним університетом Львівська політехніка та Інститутом хімії високомолекулярних сполук НАН України. Заключення договорів з іншими партнерами проєкту Doc-Hub триває.